Girlfriendsss Khairul Fahmi Che Mat dulu vs sekarang

Friday, 2 December 2011


Satu Malaysia sudah tahu dengan penangan hebat Khairul Fahmi Che Mat, Penjaga Gol Malaysia. Membuat semua gadis tergila-gilakan Apex ni. Wow...

masa Apex mula-mula nak naik tu, orang yang sentiasa berada disampingnya tak lain tak bukan bekas tunangnya, Cik Elia yang sekarang manis bertudung. Cik Elia ni jugaklah yang bertanggungjawab sedikit sebanyak menaikkan nama Khairul Fahmi ini melalui blognya jejari runcing

Khairul Fahmi juga pernah mengakui yang Elia ni usha KF sejak dari Piala Presiden lagi, yakni sejak KF masih tergapai-gapai lagi mencari rentak dalam arena bola sepak. lama tu. walaupun, siapapun KF ketika itu Elia setia menyokong..... aku pun mula-mula macam orang lain jugak, macam eerrkkkk... je bila kat Blog Elia tu banyak tulis tentang KF & kisah cinta mereka... ialah, macam la dia sorang ada BF.......... tapi lama-lama bila difikirkan, itulah tanda dia menyokong kekasih hatinnya.............
saat-saat bahagia




Yang aku tau Elia ni belajar di UiTM, Machang. link-link aku cakap budak ni ok. walaupun model, ada pendapatan, dia x sombong. tapi aku tak penah pulak jumpa dia, so, tak tahu dia ni macam mana. 
toptop dengar diorang putus tunang....hhh.. dah takdop rezeki. jodoh tak panjang.

kes diorang putus tunang memang menggegar bumi Malaysia sebentar, kes nye macam mawi putus tunang dulu, tapi mawi ngan ina sekarang pun dah bahagia dengan keluarga masing-masing. lupakan yang keruh ambil yang jernih. KF dan Elia pun harapnya begitu.

Now, turn GF baru KF pula :- Dahlia Teck. Baru 18 tahun kabarnya, anak orang kenamaan di Kelantan. Berkerjaya sebagai seorang model.




Kesimpulannya:- kami sebagai peminat sentiasa menyokong karier ko Apex. tak kesah dengan siapa kau nak berkawan dan bercinta, asalkan kau punyer kerier mantap! banggakan Malaysia lagi bro!

Lelaki yang baik adalah untuk Perempuan yang baik







0 comments:

Post a Comment

follow blog ini dengan seikhlas hati :)