-Kursus Masakan & Memproses Makanan Bersama Dato' Chef Li-

Saturday 3 December 2011



kepada yang ada masa lapang untuk belajar memasak, bolehlah teruskan membaca.
kursus ini bukan untuk belajar memasak semata-mata dirumah, tetapi untuk para Usahawan. Kita belajar memasak untuk berniaga!. ramai para Usahawan yang membuka restoran gerai gagal dalam memajukan perniagaannya kerana tiada ilmu memasak sacera komersial. hanya ilmu masak untuk dirumah dan dibawa kedalam dunia perniagaan. tindakan itu salah.
Dato' Chefli sedia untuk membantu usahawan kita.
Sila rujuk jadual kursus disini.

REBUT PELUANG UNTUK MEMULAKAN BISNES MAKANAN DENGAN MENGAPLIKASI TEKNIK MASAKAN CEPAT, TEPAT & JIMAT. BERTINDAKLAH SEKARANG

Kursus dijalankan secara praktikal individu dan berkumpulan. Terdapat dua (2) sesi modul bagi setiap hari kursus. Sila pastikan sesi bagi modul anda untuk mengelakkan sebarang kesulitan. Sesi pagi bermula pada pukul 10.00 pagi hingga 3.00 petang, manakala sesi petang bermula pada pukul 4.00 petang hingga 8.00 malam.

Yuran bagi setiap modul ialah RM250 sahaja. Diskaun 10% untuk bekas peserta (sila bawa resit atau sijil).

Sijil dikeluarkan oleh Institut Teknologi Kulinari Anjung Utara (ITKAU : No. Pendaftaran Kementerian Pelajaran Malaysia: [KP(JPS)5195/IPS/140(8)].

Jumlah maksimum penyertaan bagi setiap modul adalah 15 peserta sahaja.

Tempahan: Sila SMS NAMA<jarak>NO. IC<jarak>MODUL<jarak>LOKASI KURSUS dan HANTAR ke : 0195609520 atau 0195637273.

0 comments:

Post a Comment

follow blog ini dengan seikhlas hati :)